WikidataBoli'o

Halo Marwan Mohamad, mohon lain kali agar Anda sendiri yang meng-interwiki-kan artikel buatan Anda ke Wikidata karena hal tersebut dapat membantu orang untuk mengetahui apakah artikel tersebut sudah dibuat di Wikipedia bahasa Gorontalo atau tidak. Untuk informasi lebih lanjut mengenai Wikidata, silahkan lihat ini: id:Wikipedia:Wikidata --Glorious Engine (bisala) 6 Mei 2018 10.28 (WITA)

Sebenarnya saya ingin mengerjakannya tetapi belum tahu caranya dan masih banyak hal lain yang saya benahi. Saya akan pelajari dulu link yang Anda berikan dan akan saya terapkan pada artikel-artikel yang sedang saya edit. Saya rasa ini akan lebih memudahkan untuk menyempurnakan pengeditan artikel-artikel tersebut dalam Wikipedia bahasa Gorontalo, karena dengan sekali klik bisa membuka artikelnya dalam bahasa Indonesia dan meneruskan pengeditannya. Terima kasih. Marwan Mohamad (bisala) 6 Mei 2018 11.26 (WITA)

ArtikelBoli'o

Halo, saya ingin membantu menambahkan artikel di Wikipedia Gorontalo dengan memakai AWB. Sebagai percobaan, apakah saudara bersedia menerjemahkan kalimat singkat berikut?

Imaginationland Episode III adalah episode keduabelas dalam serial South Park musim kesebelas. Episode ini merupakan episode ke-165 dalam sejarah South Park.

Imaginationland Episode III disutradarai oleh Trey Parker, sementara naskahnya ditulis oleh Trey Parker. Episode ini pertama kali disiarkan pada tanggal 31 Oktober 2007 dan memiliki kode produksi 1112.

Terima kasih banyak sebelumnya! Mimihitam (bisala) 23 Juni 2018 20.29 (WITA)

Dengan senang hati kalau ada yang mau berkontribusi di Wikipedia Gorontalo.

Imaginationland Episode III yito episode opuladuluwoliyo to delomo seril South Park sembo opulatuwawu. Episode botiya lowali episode o-165 to delomo sojara lo South Park.

Imaginationland Episode III sutradaraliyo te Trey Parker, wawu ta loluladu naskah te Trey Parker. Episode botiya bungaliyo piloposiari to tanggal 31 Oktober 2007 wawu wolo tuwoto produksi 1112. Marwan Mohamad (bisala) 24 Juni 2018 11.42 (WITA)

Terima kasih banyak atas bantuannya.. saya akan kerjakan segera :) Mimihitam (bisala) 29 Juni 2018 23.32 (WITA)

Saya sudah buatkan 223 artikel sebagai percobaan.. cuma saya nggak tahu bahasa Gorontalonya "pertama", "kedua", "ketiga", dll, jadi saya tulis "o-1", "o-2", dll. Kalau salah, nanti bisa saya ganti secara otomatis pakai AWB. Terima kasih sekali lagi. Mimihitam (bisala) 30 Juni 2018 03.28 (WITA)

Terima kasih sudah membuat artikelnya. Saya sementara buatkan cara penyebutan angka dan berhitung dalam bahasa Gorontalo, masih dalam pengembangan. Silahkan lihat di sini [1] Marwan Mohamad (bisala) 1 Juli 2018 01.09 (WITA)

Terima kasih banyak atas ilmunya :) Mimihitam (bisala) 1 Juli 2018 18.05 (WITA)

Modul partisipasi bahasa daerahBoli'o

Halo Muhraz, Anda selaku pengurus di Wikipedia Gorontalo tolong donk bikinin kolom id:Templat:Halaman Utama/Modul partisipasi di Halaman Utama-nya dalam rangka mengajak orang-orang buat menerjemahkan artikel-artikel WBI ke bahasa-bahasa daerah seperti yang sudah ada di Wikipedia Jawa --Glorious Engine (bisala) 26 Agustus 2018 15.03 (WITA)

Tentu saja saya ingin membuatnya, tetapi terus terang saja dalam hal templat saya memang kesulitan untuk membuatnya. Banyak templat yang saya coba kopi dan terapkan tetapi hasilnya masih error. Belum lagi penempataannya yang akan mempengaruhi tata letak antar muka halaman utama. Jadi masih saya tunda dulu, kecuali nanti sudah duduk berhadapan dengan orang yang bisa mengajari saya. Marwan Mohamad (bisala) 26 Agustus 2018 22.05 (WITA)

Gimana kalo kayak gini --Glorious Engine (bisala) 27 Agustus 2018 12.50 (WITA)

Terima kasih banyak atas bantuannya mas Glorious Engine. Akan saya terapkan di halaman utama templatnya. Jujur saja baru kali ini juga saya menggunakan fitur terjemahan. Pernah ingin mencoba di idwiki tetapi agak segan nanti tidak selesai terjemahannya. Ternyata enak sekali ya, pakai fitur ini. Saya baru sekedar coba-coba saja barusan untuk B. W. Lapian. Templat infoboxnya langsung bisa adaptasi ke gorwiki juga. Salam. Marwan Mohamad (bisala) 27 Agustus 2018 20.04 (WITA)

Numbers .Boli'o

Hi. I'm from Bikol Sentral Wikipedia (bcl wiki), may I ask you about the number / the set of numbers written in Holuntalo. Can you give me a list of numbers written in Holuntalo.

Numbers . One = ? .two = ? .Three = ? . And soon .

Thanks

Regards: -- Shimin_Ufesoj Bicara 28 Agustus 2018 01.00 (WITA)

Halo, please see the list here --> [2]

Please fill in the list in Philipina / Tagalog

Odu'olo. Marwan Mohamad (bisala) 28 Agustus 2018 11.31 (WITA)

Saya selesai mengisi angka, (I finished filling up the numbers) -- Shimin_Ufesoj Bicara 28 Agustus 2018 11.51 (WITA)
Odu'olo = Thanks. Marwan Mohamad (bisala) 28 Agustus 2018 11.58 (WITA)

halooBoli'o

Wololo habari? Renalhusa (bisala) 26 Nopember 2018 19.24 (WITA)

Omoluwa mobiteBoli'o

Halooo,omoluwa mobite de awuhu. Muzi Du (bisala) 26 Nopember 2018 20.17 (WITA)

Tidied upBoli'o

Hi. I have put a temporary end to our Philippine editor, at least at his current range. I have also done a tidy up. If you need a hand or some advice, do not me afraid to give me a "ping" or leave me a note at meta. Billinghurst (bisala) 2 Januwari 2019 20.10 (WITA)

Hi, Thank you for helping gorwiki and clearing spam created by an anonymous account. Marwan Mohamad (bisala) 3 Januwari 2019 08.25 (WITA)

REBoli'o

Bisa dicek di sini mas: https://gor.wikipedia.org/wiki/Spesial:Catatan/Marwan_Mohamad

Bisa difilter juga jadi log penghapusan, tapi aku nggak tahu bahasa Gorontalonya penghapusan itu apa.. hehehe Mimihitam (bisala) 14 Maret 2019 08.38 (WITA)

Permohonan terjemahanBoli'o

Halo pak, saya ingin minta tolong untuk menerjemahkan halaman ini ke dalam bahasa Hulontalo. Tidak perlu seluruhnya, cukup paragraf-paragraf yang ada di bagian atas saja. Terima kasih. Veracious (bisala) 14 Mei 2019 20.01 (WITA)

Sudah saya terjemahkan, meskipun belum rampung semua. Nanti akan saya perbaiki lagi. Mohon buatkan tempat kotak infonya, saya lihat agak rumit itu karena menggabungkan 3 kotak info sekaligus. Terima kasih. Marwan Mohamad (bisala) 17 Mei 2019 05.38 (WITA)

Community Insights SurveyBoli'o

RMaung (WMF) 6 September 2019 22.33 (WITA)

Reminder: Community Insights SurveyBoli'o

RMaung (WMF) 20 September 2019 23.09 (WITA)

Reminder: Community Insights SurveyBoli'o

RMaung (WMF) 4 Oktober 2019 03.01 (WITA)

Patulong (Help me)Boli'o

Can you translate this phrase in Bahasa Holuntalo?

Why didn't Peter's bird fly even when the cage wasn't locked?

Odu'olo -- Shimin_Ufesoj Bicara 13 Oktober 2019 22.28 (WITA)

Longola burungi le Peter ja tilumomboto openu beleyaliyo ja unti unti? Marwan Mohamad (bisala) 14 Oktober 2019 01.59 (WITA)
Odu'olo - Shimin_Ufesoj Bicara 14 Oktober 2019 22.53 (WITA)
This article is a stub. You can help Wikipedia by expanding it what is the Holuntalo translation if that? Odu'olo - Shimin_Ufesoj Bicara 16 Nopember 2019 00.16 (WITA)
Tulade botiya boheli buntato. Yi'o mowali mohiyo Wikipedia moduhenga tuwango tuladiyo. https://gor.wikipedia.org/wiki/Templat:Buntato Marwan Mohamad (bisala) 23 Nopember 2019 05.42 (WITA)

Hi again, How are you Sir? May I request again to you, can you translate this phrase in your beautiful language

"He was eating breakfast by the river when he heard the news about his child plowed the land again, even though the rice field has no water yet"

Odu'olo -- Shimin_Ufesoj Bicara 16 Nopember 2020 17.59 (WITA)

Hi @ShiminUfesoj:, sorry slow reply. I just came back from sailing.

"He was eating breakfast by the river when he heard the news about his child plowed the land again, even though the rice field has no water yet" (Tiyo hemosimukulu to bihu dutula to'u lo'odungohe habari wala'iyo ma lomade'a huta, dabo pangimba dipo otaluhu) Regard *** Marwan Mohamad (bisala) 18 Nopember 2020 05.39 (WITA)

ah no problem Sir.. thats a great help. Odo'ulo - Shimin_Ufesoj Bicara 22 Nopember 2020 18.21 (WITA)

Introduction pageBoli'o

Hi ShiminUfesoj, this is Introduction page in Wikipedia Hulontalo. Please come in and introduce yourself here. Odu'olo. Marwan Mohamad (bisala) 18 Oktober 2019 19.12 (WITA)

Flower of the monthBoli'o

 
Mansoa alliacea

Hi Marwan Mohamad

For your huge efforts on Hulontalo Wikipedia I want to present you the Flower of the month.

Best regards, --Holder (bisala) 7 Desember 2019 00.56 (WITA)

How can I help you?Boli'o

Thank you for your message. I am writing on wikipedia in French. I can add pictures on your articles. If you send me a text - in Italian/French/English - that concerns the territory where you live, I can make a new aricle on wiki in French, or add the text to an article that already exists. Or I can write a text of 5-10 lines about Italy (where I live) which concerns a city, a monument, a person and send it (in Italian/English/French) with an image and you can translate it into Gorontalo. Good wiki.--Fausta Samaritani (bisala) 27 Januari 2020 01.24 (WITA)

New articleBoli'o

Hi my friend.could you please make page of joseph staline in your native language wikipedia? if yes please create article of joseph stalin.thank you very much.

Hi my friendBoli'o

I received your email recently, but where should i go to vote? -- Shimin_Ufesoj Bicara 23 Mei 2020 10.58 (WITA)

@ShiminUfesoj: Sorry, I forgot to include the link. But never mind, I have requested on the meta page and my admin rights have been extended. Thanks. Marwan Mohamad (bisala) 24 Mei 2020 01.20 (WITA)

We sent you an e-mailBoli'o

Hello Marwan Mohamad,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (bisala) 26 September 2020 02.45 (WITA)

InterwikiBoli'o

Halo bang @Marwan Mohamad:, apa kabarnya? minta tolong donk untuk tidak lupa membuat interwiki artikel2 pembagian administratifnya (desa, kelurahan dan kecamatan, dsb) dengan wiki lainnya. Caranya mudah tinggal klik tulisan "tambah interwiki" di pojok kiri bawah. lalu masukkan bahasa wiki (contoh: id, untuk interwiki dengan bahasa Indonesia) lalu ketikkan nama artikelnya di wikipedia tersebut (umumnya sama dengan yg bang Marwan ketik). Matur suksma. Mohon maaf saya tidak menggunakan bahasa Gorontalo disini tapi saya coba bantu sedikit2 untuk templat2 dan module2nya. Semangat bang!!! Joseagush (bisala) 20 Oktober 2020 11.13 (WITA)

Halo juga mas @Joseagush:, kabar baik selalu. Semoga demikian juga sebaliknya. Ada juga saya tautkan interwikinya, tetapi memang lebih banyak yang lupa saya buatkan. Terima kasih sudah berkunjung dan membantu di gorwiki. Untuk artikel rintisan desa memang banyak yang saya copy dari templat yang mas buat di idwiki. Lebih memudahkan dan cepat karena tinggal salin tempel. Terima kasih, salam. Marwan Mohamad (bisala) 20 Oktober 2020 19.05 (WITA)

Hi from ItalyBoli'o

Dearest Marwan Mohamad, thanks a lot for your message, I imagine it's a welcome message, isn't it?

Thanks again!

Rei Momo (bisala) 6 Nopember 2020 06.28 (WITA)

Hi, @Rei Momo:. Welcome to the Gorontalo language Wikipedia, nice to meet you. I work on the liveaboard for diving. There is an Italian diving resort near me in North Sulawesi, Indonesia. If you visit, call me. Regards Marwan Mohamad (bisala) 6 Nopember 2020 18.12 (WITA)

How we will see unregistered usersBoli'o

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

5 Januari 2022 02.15 (WITA)

Gabriel BoricBoli'o

Pak Marwan, artikel ini sudah saya perbaiki. Ada templat yang bermasalah sebelumnya, dan sekarang sudah diperbaiki. Mohon maaf baru dapat menanggapi. Salam, ··· 🌸 Rachmat04 · 18 Januari 2022 23.20 (WITA)

Terima kasih. Marwan Mohamad (bisala) 19 Januari 2022 05.32 (WITA)

Translation requestBoli'o

Hi, could you please translate these two articles to Gorontalo?

Interlingue, formerly Occidental, is an international auxiliary language created by Edgar de Wahl and published in 1922. Literature The main literary texts in Occidental appeared in Cosmoglotta. There were also some works, both original and translated, published in Interlingue.
Vicente Costalago is a philologist, author and writer in the artificial language Interlingue. He is the main writer in that language. He published the first original novel in Lingua Franca Nova, entitled "La xerca per Pahoa". His second publication was written in Interlingue. Entitled "Li sercha in li castelle Dewahl e altri racontas", it is an original book. It was followed by "Antologie hispan", a compilation of texts from the Spanish literature translated to Interlingue. His third book, also in Interlingue, was "Fabules, racontas e mites".

Thanks for your help. --Caro de Segeda (bisala) 21 Januari 2022 02.54 (WITA)

InterwikiBoli'o

Halo bli @Marwan Mohamad:, saya lihat banyak sekali artikel di wiki ini belum memiliki interwiki ke wikipedia lainnya dan sepertinya bli tidak/kurang paham caranya. Saya akan coba bantu2 sedikit untuk artikel2 pembagian administratif Indonesianya. Tapi kalau bli mau coba sendiri bisa tanya2 ke saya ya begitu ada waktu. Trims. Joseagush (bisala) 14 Juni 2022 11.37 (WITA)